Ajoneuvojen kausisäilytys

Ajoneuvojen kausisäilytys turvallisesti valvotuissa halleissamme. Tarjoamme laadukkaat ja kuivat olosuhteet erilaisten ajoneuvojen kuten asuntovaunujen, asuntoautojen, moottoripyörien, autojen ja veneiden kausisäilytykseen. Tilat ovat puolilämpimiä (min. 8c). Tarjolla on myös kylmää säilytystilaa sekä ulkopaikkoja.

Säilytyssopimuksen voit tehdä joko kuukaudeksi kerrallaan tai edullisesti koko kaudelle. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Lähtökohtaisesti talvisäilytyskausi tarkoittaa aikaa 1.10. – 15.5. Lisäksi tarjoamme toki säilytysmahdollisuutta myös kesäkaudella. Tällöin hinta on 50% talviajan hinnasta. Myös ympärivuotinen säilytys on mahdollista.

Jos asiakas haluaa omatoimisesti viedä ja tuoda ajoneuvoaan hallisäilytyksessä, on se mahdollista. Tällainen käyttöpaikka edellyttää kuitenkin vuoden ympäri säilytystä. Puhelimella avattavan koodin asetus maksaa 50€. Maksu on kertaluonteinen ja on voimassa niin kauan, kuin ajoneuvo on meillä säilössä. Huom! Käyttöpaikkamahdollisuus koskee ainoastaan lämpimiä hallitiloja. Tällä hetkellä näitä tiloja ei ole saatavilla.

Noudot ja tuonnit aina ennakkoon sovitusti ja ns. virka-aikana eli maanantai-perjantai klo 8-16.

Hinnasto
Hinnasto päivitetty 15.6.2023