Varastotilan vuokraus

Varastotilan vuokraus on erinomainen vaihtoehto yksityis- ja yritysasiakkaille, jotka etsivät edullista lisätilaa irtaimistolleen Turussa. Huiskula Tilavuokrauksen tarjoamien varastotilojen vuokraaminen on huomattavasti oman varaston rakentamista tai ostamista joustavampi ja huolettomampi vaihtoehto.

Vuokrattavat tilamme ovat vartioituja ja turvallisia, sekä vuokraehdot joustavia. Varastotilat sijaitsevat pääosin varastokäyttöön muutetuissa isommissa halleissa ja osittain Huiskulan Puutarhan tuotantoa aiemmin palvelleiden rakennusten yhteydessä. Lisätietoa ja kuvia löydät alta.

*Huom! Yksityishenkilön vuokratessa tilaa, hintaan ei lisätä arvonlisäveroa, mutta tällöin vuokrahinnat ovat hieman verottomia alkaen hintoja korkeampia.

Varastotila alk. 8 m²

vuokra alk. 8,00 €/ m²

Soveltuu esim. koti-irtaimistojen yms. pidempiaikaiseen säilytykseen. Tilat ovat turvassa ja näkösuojassa Mesvac -murtosuojan takana ja erotettu toisistaan aidanteilla. Tilat ovat hyvin valvottuja, puolilämpimiä ja kuivia. Kulku tapahtuu Tilavuokrauksen henkilökunnan valvonnassa.

Varastotila 25 m²

Vuokra alk. 7,80 €/ m²/ kk (+alv*)
Yhteensä 197,00 €/ kk (+alv*)

Isompaan hallitilaan elementtiseinin rajattu n. 25 m² varastotila helppokäyttöisellä rullanosto-ovella (oven lev. 2.5 m, kork. 2,5 m). Asfalttilattia. Puolilämmin tila.
Valaistussähkö ja muut kiinteistön käyttö- ja huoltokustannukset sisältyvät vuokraan.

Varastotila 26 m²

Vuokra alk. 8,03 €/ m²/ kk (+ alv*)
Yhteensä alk. 209,00 €/ kk (+ alv*)

Isompaan hallitilaan elementtiseinin rajattu n. 26 m² varastotila sähkötoimisella Mesvac -nosto-ovella (oven lev. 2.6 m, kork. 3 m). Asfalttilattia. Puolilämmin tila. Valaistussähkö ja muut kiinteistön käyttö- ja huoltokustannukset sisältyvät vuokraan.

Varastotila 40 m² 

Vuokra alk. 7,55 €/ m²/ kk + (alv*) 
Yhteensä alk. 302,00 €/ kk + (alv*)

Isompaan hallitilaan elementtiseinin rajattu n. 40 m² varastotila sähkötoimisella Mesvac -nosto-ovella (oven lev. 3 m, kork. 3 m). Asfalttilattia. Puolilämmin tila. Valaistussähkö ja muut kiinteistön käyttö- ja huoltokustannukset sisältyvät vuokraan.

Varastotila 52 m²

Vuokra alk. 7,02 €/ m²/ kk (+ alv*)
Yhteensä alk. 365,00 €/ kk (+ alv*)

Isompaan hallitilaan elementtiseinin rajattu n. 52 m² varastotila sähkötoimisella Mesvac -nosto-ovella (oven lev. 3 m, kork. 3 m). Asfalttilattia. Puolilämmin tila. Valaistussähkö ja muut kiinteistön käyttö- ja huoltokustannukset sisältyvät vuokraan.

Varastotila 78 m²

Vuokra alk. 6,20 €/ m²/ kk (+ alv*)
Yhteensä alk. 483,00 €/ kk (+ alv*)

Isompaan hallitilaan elementtiseinin rajattu n. 78 m² varastotila sähkötoimisella Mesvac -nosto-ovella (oven lev. 3 m, kork. 3 m). Asfalttilattia. Puolilämmin tila. Valaistussähkö ja muut kiinteistön käyttö- ja huoltokustannukset sisältyvät vuokraan.

Varastotila 104 m²

Vuokra alk. 5,70 €/ m²/ kk (+ alv*)
Yhteensä alk. 592,00 €/ kk (+ alv*)

Isompaan hallitilaan elementtiseinin rajattu alkaen n.104 m² varastotila sähkötoimisella Mesvac -nosto-ovella (oven lev. 3 m, kork. 3 m). Tilaa voidaan suurentaa: 156 m², 182 m² jne. Kysy tarjousta isommista tiloista! Asfalttilattia. Puolilämmin tila. Valaistussähkö ja muut kiinteistön käyttö- ja huoltokustannukset sisältyvät vuokraan.